Qui som?

L’AMPA de l’escola Duran i Bas és una associació sense ànim de lucre formada per tots aquells pares i mares que voluntàriament hem decidit formar-ne part.

Com ja sabeu, aquest curs 2018-2019 estrenem nova Junta, amb nous projectes i noves il·lusions. Està formada per una presidenta, una vice-presidenta, una secretària, una tresorera i 7 vocals. La duració dels càrrecs serà de dos anys i podran ser reelegits.

Per què ens hem embrancat amb aquesta aventura? Per què pensem que l’AMPA és una eina necessària en el sí de qualsevol escola i que l’educació és cosa de tots: professorat, direcció i famílies, i és important que tots naveguem cap a la mateixa direcció.

No tenim cap altra intenció que la d’implicar-nos en l’escola, fer-la créixer encara més, col·laborar amb les activitats educatives del centre i en definitiva, millorar el dia a dia dels nostres fills i filles. Però per fer-ho ens cal una AMPA oberta i més participativa, per això hem creat diverses comissions i grups de treball als que us podeu sumar en qualsevol moment. Teniu més informació sobre aquests grups de treball, troba el teu lloc. 

Us animem a incorporar-vos a l’engranatge de l’AMPA, perquè com més siguem, més feina farem! 

Ens trobaràs a la secretaria de l’AMPA, l’horari és:

  • dilluns i dimecres de 16.30h a 18.30h
  • dimarts i dijous de 16.30h a 18.00h
  • el primer divendres de cada mes de 16:30h a 18:30h.

Vols saber qui som?  Estem aquí! 

Encara et queda algun dubte?    Contacta’ns