Multiesport

MULTIESPORT

Activitat esportiva adreçada als grups de P5,1r i 2n.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és conèixer i iniciar-se a través dels jocs en els diferents esports. Volem també que els nens i nenes s’iniciin en el joc d’equip i coneguin els materials per practicar els diferents esports.

Fent la roda d’esports, els participants podran iniciar-se en les diferents tècniques de cada esport i potenciar les habilitats físiques de cadascú i veure quin esport es pot adequar més a les seves qualitats. Els esports que es treballaran són: futbol sala, bàsquet, handbol, hoquei, atletismo, rugby i tennis. Es fan 2 sessions cada semana d’un esport diferent fins a completar la roda i tornant a començar adaptant la programació a l’edat dels participants.

Com funciona l’activitat?

Es fan 2 sessions cada semana d’un esport diferent fins a completar la roda i tornant a començar adaptant la programació a l’edat dels participants. L’activitat es durà a terme a les pistes de l’UBAE. Els monitors els recolliran a l’escola i es dirigiran a la pista que hi ha més a prop del c. Marquès de Sentmenat. La recollida es farà a la sortida de la mateixa pista.

Què s’ha de portar?

Els alumnes han de venir amb roba i calçat còmode.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen a on es realitza l’activitat. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.