Fes-te soci

Per poder inscriure els nens i nenes a les activitats extraescolar que organitza l’AFA és obligatori fer-se soci de l’associació.

Per què fer-se soci?  L’Associació de families d’alumnes (AFA) de l’Escola Duran i Bas és una associació sense ànim de lucre, per tant, tot allò que es recapta amb les quotes es gasta en sous de monitors d’extraescolars, llibres, materials per festes, equipament.. és a dir, la inversió retorna als vostres fills durant els anys de permanència a l’escola.

Quota anual:

  • 59€ pel primer fill/a
  • 45€ pel segon fill/a
  • 29€ pel tercer fill/a

Pagament de la quota anual: per domiciliació bancària (pagament automàtic) juntament amb la preinscripció de les extraescolars, al mes de juliol. Les famílies noves en el centre realitzaran aquest pagament a principi de curs.

Recorda que el fet de ser soci de l’AFA no implica cap tipus de compromís, però tampoc l’exclou. Així, si a més de ser soci vols col·laborar amb nosaltres, no ho dubtis i contacta’ns. Pots participar de forma regular, a través d’una o diverses comissions o  assistint a les reunions i assamblees; o bé puntualment, donant suport a alguna activitat o projecte. Com més serem, més feina farem!

Caldrà enviar aquests dos documents al correu de familiesdib@gmail.com:

DADES PEL COBRAMENT PER LES DOMICILIACIONS

FULL INSCRIPCIÓ NOU SOCI AFA DURAN I BAS

Anima’t a participar!

T’estem esperant!