Famílies de P3: Benvingudes a l’Escola Duran i Bas

Us relacionem a continuació tota la informació sobre el que podem fer des de l’AFA i que creiem que us pot ser útil per l’inici del curs dels vostres fills/filles.

Fer-se soci de l’AFA

Per què fer-se soci?  L’Associació de families d’alumnes (AFA) de l’Escola Duran i Bas és una associació sense ànim de lucre, per tant, tot allò que es recapta amb les quotes es gasta en sous de monitors d’extraescolars, llibres, materials per festes, equipament.. és a dir, la inversió retorna als vostres fills durant els anys de permanència a l’escola. 

Per tal d’inscriure’s a les activitats extraescolars, adherir-se al programa de reciclatge de llibres (de 3r a 6é de primària) o comprar els llibres de P3 fins a 2n de primària, és necessari que el vostre fill/filla sigui soci de l’AFA. 

Per tal d’inscriure’s a les activitats extraescolars o comprar els llibres de P3 fins a 6è de primària és necessari que el vostre fill/filla sigui soci de l’AFA.

Preus: La quota anual és de 59€ pel primer fill/a, 45€ el segon fill/a, 24 € el tercer i 0€ a partir del quart. Aquesta quota es va revisant a mesura que es fa necessari per a equilibrar els comptes anuals de l’Associació.

Haureu d’enviar, degudament omplerts, els següents documents:

Forma de pagament: el pagament es realitza per domiciliació bancària d’una sola vegada. Als nouvinguts a P3, es realitzarà el càrrec a principis de setembre (a voltant del dia 02/09). Adjuntem al final el document de domiciliació que haureu de retornar complimentat.

Comunicació: les comunicacions genèriques a les famílies es realitzen a través de l’APP pròpia del AFA Duran i Bas. Un cop complimentat el full de domiciliació se us facilitaran les credencials per accedir-hi. D’altra banda, l’adreça de correu: familiesdib@gmail.com serà atesa també per qualsevol dubte o consulta.

Llibres per P3

Teniu dues opcions:

  1. Comprar-los pel vostre compte: allà on vulgueu (Abacus, Amazon,…) , i portar-los el dia 6 de setembre com indica l’escola, dins una bossa amb el nom del nen/nena.
  1. Comprar-los a l’AFA: el preu és més econòmic que la compra externa, i la venda es farà:

Encàrrec a través de l’app o mail (familiesdib@gmail.com) Entrega dels llibres la setmana del 29 d’agost a l’escola (es concretarà a través de l’app)

Extraescolars

Com podeu veure al link següent: https://ampadib2.files.wordpress.com/2022/05/planning-families-2022-2023.xlsx-full-1-2.pdf

A P3 s’imparteixen les extraescolars de : Story telling, Anglès (Play with Daisy), piscina , canguroteca i acollida. Algunes d’aquestes activitats tenen un màxim de 10 alumnes , pel que en cas de que hi hagin més interessats dels permesos, les plaçes són assignades per sorteig.

Per tal d’inscriure al teu fill/a : 

  1. Entre el 13 i el 31 de Juliol: Enviament del document de domiciliació per la quota de soci de l’AFA  (Email: familiesdib@gmail.com).
  2. En el moment que envieu la documentació, us donarem d’alta en el sistema i us farem arribar les credencials per poder Accedir a l’App.
  3. Entre el 01 i el 10 de setembre : a través de la mateixa APP haureu de fer la sol·licitud de la vostra plaça a l’extraescolar desitjada. El dia 15 es faran els grups i el sorteig de places en cas de ser necessari.
  4. El càrrec de la quota de les extraescolars es realitzarà a principis de trimestre per domiciliació bancària.  
  5. L’inici de les activitats extraescolars es el 19 de Setembre.

Si voleu tenir més informació de les activitats, us podeu adreçar a la nostra web: https://ampadib2.wordpress.com/extraescolars/

Equipament

En cas d’estar interessats en comprar la bata de l’escola, la samarreta o la dessuadora verda, ho podeu fer un cop iniciat el curs. Teniu les indicacions per fer-ho a la nostra web.