Famílies de P3: Benvingudes a l’Escola Duran i Bas

Us relacionem a continuació tota la informació sobre el que podem fer des de l’AFA i que creiem que us pot ser útil per l’inici del curs dels vostres fills/filles.

Fer-se soci de l’AFA

Per què fer-se soci?  L’Associació de families d’alumnes (AFA) de l’Escola Duran i Bas és una associació sense ànim de lucre, per tant, tot allò que es recapta amb les quotes es gasta en sous de monitors d’extraescolars, llibres, materials per festes, equipament.. és a dir, la inversió retorna als vostres fills durant els anys de permanència a l’escola. 

Per tal d’inscriure’s a les activitats extraescolars, adherir-se al programa de reciclatge de llibres (de 3r a 6é de primària) o comprar els llibres de P3 fins a 2n de primària, és necessari que el vostre fill/filla sigui soci de l’AFA. 

Preus: La quota anual és de

 • 54€ pel primer fill/a
 • 42€ el segon fill/a
 • 24 € el tercer
 • 0€ a partir del quart.

Aquesta quota es va revisant a mesura que es fa necessari per a equilibrar els comptes anuals de l’Associació. 

Forma de pagament: el pagament es realitza per domiciliació bancària d’una sola vegada. Als nouvinguts a P3, es realitzarà a principi de curs.

Comunicació: les comunicacions genèriques a les famílies es realitzen via notificacions penjades a l’APP pròpia del AFA Duran i Bas, de les que, un cop complimentat el full de domiciliació, se us facilitaran les credencials per accedir. D’altra banda, l’adreça de correu: familiesdib@gmail.com , serà atesa també per qualsevol dubte o consulta.

Llibres per P3

Teniu dues opcions: 

 1. Comprar-los pel vostre compte: allà on vulgueu (Abacus, Amazon,…) , i portar-los el primer dia d’escola, dins una bossa amb el nom del nen/nena.
 1. Comprar-los a l’AFA: el preu és més econòmic que la compra externa, i la venda es farà: 
  • Lloc: A la biblioteca de l’escola.
  • Requisit: Fer-se soci de l’AFA. El mateix dia, quan vingueu, us farem entrega del document de domiciliació per a que ens el torneu complimentat (i el càrrec de la quota de soci es realitzarà a mitjans de setembre).  
  • Entrega dels llibres: us els entregarem el dia de la compra i els haureu de portar al cole el primer dia de classe. 

Extraescolars

Pel P3 s’imparteixen les extraescolars de:

 • Fem l’indi
 • Anglés (Play with Daisy)
 • Piscina
 • Canguroteca
 • Acollida.

Algunes d’aquestes activitats tenen un màxim de 10 alumnes , pel que en cas de que hi hagin més interessats dels permesos, les plaçes son assignades per sorteig. 

Per tal d’inscriure al teu fill/a : 

 1. Entregar el document de domiciliació per la quota de soci de l’AFA (el mateix dia de la compra de llibres o, per email: familiesdib@gmail.com). 
 2. Us enviaran per email les claus d’accés a la APP de l’AFA. 
 3. A través de la mateixa APP haureu de fer la sol·licitud de la vostra plaça a l’extraescolar desitjada.
 4. El càrrec de la quota de les extraescolars es realitzarà a principis de trimestre per domiciliació bancària.  

Si voleu teniu a la nostra web més informació de les activitats.

Equipament

En cas d’estar interessats en comprar la bata de l’escola, la samarreta o la dessuadora verda, ho podeu fer un cop iniciat el curs. Teniu les indicacions per fer-ho a la nostra web.