Famílies de P3: Benvingudes a l’Escola Duran i Bas

Us relacionem a continuació tota la informació sobre el que podem fer des de l’AFA i que creiem que us pot ser útil per l’inici del curs dels vostres fills/filles.

Fer-se soci de l’AFA

Per què fer-se soci?  L’AFA és una associació sense ànim de lucre, per tant, tot allò que es recapta amb les quotes es gasta en sous de monitors d’extraescolars, llibres, materials per festes, equipament.. és a dir, la inversió retorna als vostres fills duran els anys de permanència a l’escola. 

Per tal d’inscriure’s a les activitats extraescolars, adherir-se al programa de reciclatge de llibres (de 3r a 6é de primària) o comprar els llibres de P3 fins a 2n de primària, és necessari que el vostre fill/filla sigui soci de l’AFA. 

Preus: La quota anual és de

 • 54€ pel primer fill/a
 • 42€ el segon fill/a
 • 24 € el tercer
 • 0€ a partir del quart.

Aquesta quota es va revisant a mesura que es fa necessari per a equilibrar els comptes anuals de l’Associació. 

Forma de pagament: el pagament es realitza per domiciliació bancària d’una sola vegada. Als nouvinguts a P3, es realitzarà el càrrec a mitjans de setembre (a voltant del dia 10/09). Adjuntem aquí el document de domiciliació que haureu de retornar complimentat. 

Comunicació: les comunicacions genèriques a les famílies es realitzen via notificacions penjades a l’APP pròpia del AFA Duran i Bas, de les que, un cop complimentat el full de domiciliació, se us facilitaran les credencials per accedir. D’altra banda, l’adreça de correu : familiesdib@gmail.com , serà atesa també per qualsevol dubte o consulta.

Llibres per P3

Teniu dues opcions: 

 1. Comprar-los pel vostre compte: allà on vulgueu (Abacus, Amazon,…) , i portar-los el dia 6 de setembre com indica l’escola, dins una bossa amb el nom del nen/nena.
  • Univers de colors. Matemátiques. ISBN 9788448948955
  • Univers de colors. Llengua. ‎ 9788448948863
 1. Comprar-los a l’AFA: el preu és més econòmic que la compra externa, i la venda es farà: 

Lloc: A la biblioteca de l’escola.

Dia i hora:  9 i 10 de setembre de 17:00h a 19:30h 

Preu:  50 € en total (Univers de Colors Matemàtiques i llengua). En efectiu o targeta de crèdit.  

Requisit: Fer-se soci de l’AFA. El mateix dia, quan vingueu, us farem entrega del document de domiciliació per a que ens el torneu complimentat (i el càrrec de la quota de soci es realitzarà a mitjans de setembre).  

Entrega dels llibres: us els entregarem el dia de la compra i els haureu de portar al cole el primer dia de classe. 

Extraescolars

Pel P3 s’imparteixen les extraescolars de:

 • Fem l’indi
 • Anglés (Play with Daisy)
 • Piscina
 • Canguroteca
 • Acollida.

Algunes d’aquestes activitats tenen un màxim de 10 alumnes , pel que en cas de que hi hagin més interessats dels permesos, les plaçes son assignades per sorteig. 

Per tal d’inscriure al teu fill/a : 

 1. Entre el 6  i el 8 de Setembre: Entregar el document de domiciliació per la quota de soci de l’AFA (el mateix dia de la compra de llibres o, per email: familiesdib@gmail.com). 
 2. Entre el 8 i el 9 de setembre se us enviaran per email les claus d’accés a la APP de l’AFA. 
 3. Entre el 10 i el 14 de setembre : a través de la mateixa APP haureu de fer la sol·licitud de la vostra plaça a l’extraescolar desitjada. El dia 15 es faran els grups i el sorteig de places en cas de ser necessari. 
 4. El càrrec de la quota de les extraescolars es realitzarà a finals de trimestre per domiciliació bancària.  
 5. L’inici de les activitats extraescolars es el 27 de Setembre. 

Si voleu teniu a la nostra web més informació de les activitats.

Equipament

En cas d’estar interessats en comprar la bata de l’escola, la samarreta o la dessuadora verda, ho podeu fer un cop iniciat el curs. Teniu les indicacions per fer-ho a la nostra web.