Piscina

Tots a l’aigua!

Aprendre a nedar, el primer contacte amb l’aigua ha de ser una experiència divertida i segura. Les piscines climatitzades són les més utilitzades per assegurar el benestar i la seguretat del nen/a en un ambient confortable.

La natació és una de les activitats físiques més complertes per a potenciar el desenvolupament dels infants, la seva autoconfiança i millorar la coordinació, equilibri i la força muscular, a més de proporcionar nombrosos beneficis psíquics.

Com funciona l’activitat?

Els monitors d’acompanyament de l’Europolis recullen els nens dins del col·legi I els porten als vestuaris de la piscina on els ajuden a canviar-se.  Al finalitzar l’activitat els monitors acompanyen els nens als vestuaris, els ajuden a canviar-se i els acompanyen a la sortida on faran l’entrega un per un, personalment.

Us deixem un enllaç amb tota la informació que ens ha facilitat des de l’Europolis.

També teniu disponible el protocol de l’Europolis davant de la COVID-19.

Què s’ha de portar?

Els nens han de portar banyador, xancletes, tovallola i casquet de bany, tot ben marcat amb el nom del nen. Hem d’intentar que la roba que portin sigui lo més còmoda i fàcil de posar per tal de facilitar el canvi de roba dins dels vestuaris.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen a la sortida dels ascensors de l’Europolis. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols  és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.