Patinatge

Al patinatge artístic es conjuguen diferents capacitats físiques i artístiques que fan que sigui més que un esport. A l’execució tècnica de figures, salts, piruetes i treball de peus se li suma l’harmonia de moviments amb la música, en tempo, ritme i caràcter.

Molts són els valors i beneficis que aporta aquesta activitat: cooperació i col·laboració, compromís, responsabilitat, disciplina, cultura de l’esforç… entre les més destacades.

Com funciona l’activitat?

Els alumnes van als vestuaris on es canvien de roba i recullen els seus patins. Els més petits reben ajuda a l’hora de canviar-se però és un activitat en la que es fomenta l’autonomia personal.

Una vegada a la pista la sessió es divideix en:

  • Escalfament
  • Pràctica de tècnica, coreografia individual i grup.
  • Jocs

Durant els dos primers trimestres del curs s’aprèn, principalment, la tècnica del patinatge a través de jocs i treballs específics. El tercer trimestre es dedica, quasi en la seva totalitat, a la preparació del festival de fi de curs on es prepara una coreografia temàtic per grups.

Aquells nens que participen a probes de nivell o campionats  tenen preparacions específiques durant l’any.

Què s’ha de portar?

Els patins, ja siguin de segona mà o nous (depenent del nivell i necessitats) i roba ajustada que no interfereixi en l’activitat.

Per l’exhibició de final de curs serà necessari tenir el mallot requerit depenent de la temàtica escollida. (Entre els 30-40€).

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen al pati de l’escola. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.

.