Música

Escoltar i fer música en aquestes edats és un joc sempre divertit que possibilita emprendre un camí en que gaudiran de la música cada vegada de manera més completa. La música, concebuda com un joc, com a diversió, estimula els sentits i la psicomotricitat, facilitant el desenvolupament de la seva sensibilitat artística ajudant al creixement personal i de relació social alhora que proporciona elements i recursos per una millor expressió a tots els nivells.

Segueix-nos, fem moltes activitats!!

instagram
facebook

https://www.instagram.com/atempobcn/

https://www.facebook.com/ATempoEstudisMusicals

I cada mes pots estar informat de les activitat que fem a través de la nostra newsletter, clicant aquest enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1VbWF0OYk3plmWxbChMbpWCHQz7n061zO/view?usp=sharing.

Com puc inscriure’m?

A TEMPO fa servir un programa de gestió propi per fer la inscripció a l’activitat de música. Adjuntem l’enllaç on heu d’accedir per inscriure-us:

https://atempo.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/dades_personals/8?r=1

Com funciona l’activitat?

L’activitat de música al Duran i Bas està dividida en dos blocs: l’escola infantil i l’escola elemental.

L’escola infantil comença amb P4 i s’inicien amb la música a través del desenvolupament de la sensibilitat i les capacitats de l’infant a través del joc, la rítmica, el moviment, l’audició i la cançó. 

A partir de P5 fins a 2n de primària, ja comencen a conèixer el llenguatge musical, introducció a l’anàlisi musical, descobriment dels instruments a través de l’audició i s’introdueix la roda d’instruments on interactuen amb diferents instruments: piano, la guitarra, el violí, el violoncel, la flauta travessera, el saxo, el clarinet, etc, perquè ja escollin quin instrument volen tocar. 

L’escola elemental comença a partir de 3r de primària assoleixen els continguts del llenguatge Musical, Cant Coral, instrument individual o compartit i ja poden participar en agrupacions, com la camerata de Guitarres, orquestra, Fiddle, etc. El nivell elemental permet obtenir el diploma al finalitzar el cicle.

A Tempo és escola autoritzada pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, amb codi de centre: 08065536, poden atorgar el diploma elemental de música com a un conservatori.

Què s’ha de portar?

A Tempo proporcionarà el material necessari de llenguatge musical a l’inici de curs. Els alumnes d’instrument hauran de portar-lo a classe. Els alumnes que comencin instrument podran fer les classes amb els instruments d’A Tempo en una primera etapa i després necessitaran adquirir l’instrument de compra o fer una opció de lloguer. 

Quins dies es realista l’activitat? 

Segons el volum dels alumnes es determinaran els grups i els dies per fer l’activitat però serà en franja horària de migdies

Adjuntem el dossier detallat amb preus 2022-2023