Fem l’indi

Fem l’indi és una activitat extraescolar pensada per desenvolupar la creativitat, la expressió, la psicomotricitat i la personalitat a través de tallers, jocs i danses. per als més petits. (Activitat per a P-3)

L’activitat es centra en desenvolupar el sentits artístic, estètic, musical, rítmic, de coordinació i d’expressió a través de dinàmiques lúdiques. Es pretèn desenvolupar la creativitat i la imaginació a partir de jocs, estimular l’autonomia de l’infant i ajudar a desenvolupar les habilitats motrius, sensorials i de manipulació. I com no podia ser d’altre manera: Divertir-se.

Com funciona l’activitat?

Les sessions es dividiran en tres blocs:

  • PSICOMOTRICITAT amb musica: es realitzaran jocs -La gallineta cega, el conill que arrenca cues, Mar-terra-cel i aire , Circuits amb música , Globus bomba amb música, Pilotes possibles, el joc de la cadira, etc. – on es treballarà principalment la motricitat gruixuda.
  • TEATRE/DANSA: interpretació i petites coreografies orientades a desenvolupar habilitats d’expressió corporal i emocional. Aquest apartat anirà sempre lligat a una temàtica (animals, oficis, personatges de fantasia, el circ…) S’utilitzaran, entre d’altres, tècniques de hip-hop, jazz i pantomima.

Les activitats que es desenvolupen són: El mirall , El rei , Seguir ritmes (pandereta),            Estàtues, Representació ( personatges, animals, escenes), Coreografies amb cançons            infantils ( Bugui bugui, el libro de la selva, la castanyera, The Wheels On The Bus.),            Coreografies (molt senzilles) amb música variada (lets twist again, lolipop, Billie                  Jean, Els Catarres, Txarango)

  • ACTIVITAT PLÀSTICA: seguint la temàtica de la setmana, al final de la classe, es farà una manualitat que es desenvoluparà durant les dues sessions. D’aquesta manera, es treballarà motricitat fina. Es donarà especial èmfasis a l’expressió emocional i la imaginació intentant que les activitats siguin espontànies i poc pautades.

Què s’ha de portar?

No és necessari cap tipus de material, està inclòs al preu de l’activitat.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen a a la porta del pati de la claraboia.