Dansa

L’activitat es divideix en dos grups, segons d’edat dels alumnes:

En el cas dels nens i nenes de P4 i P5 es treballa bàsicament la psicomotricitat i la musicalitat, que s’introdueix a través dels diferents exercicis (alguns poden semblar jocs). D’aquesta manera, els petits van adquirint consciència del seu cos, de la musicalitat, el ritme i el moviment.

Amb els nens i nenes de 1er a 6è curs es treballa la fusió de la dansa clàssica i el ballet amb la finalitat d’adquirir una formació bàsica i sòlida que desenvolupi l’habilitat de conèixer i valorar el domini del propi cos. En aquesta dansa és important el contacte dels peus a terra, com a dansa terrenal que és, sentint la música i expressant amb el moviment i el ritme musical.

Com funciona l’activitat?

Us deixem un enllaç amb la descripció de cadascuna de les activitats segons el grup d’edat i un enllaç als VÍDEOS que hem elaborat per que pugueu veure un petit resum dels exercicis:

Roba  i calçat per fer les classes – Especial adaptació classes al exterior per tema COVID – setembre 2020

Les circumstàncies especials que tenim aquest curs ens han fet canviar la ubicació  de la disciplina de Dansa i traslladar les classes al exterior. Això afectarà una mica a la roba i calçat dels alumnes.

P4 i P5

Com que sortiran directament de classes al pati i de moment no podran canviar-se al vestuari, aconsellaríem que dins del possible, dilluns i dimecres poguessin venir ja a l’escola amb roba una mica adient per fer Dansa, només cal que sigui còmoda i deixi llibertat per poder fer els moviments. 

A la part de dalt serveix una samarreta si pot ser una mica ajustada. A les cames es poden utilitzar malles tipus leggins llargs de lycra o cotó,o pantalons de xandall quan faci més fred, així com a la part de dalt que també es durà damunt la samarreta, com un jersei de material que abrigui.

Intenteu que no sigui vestit o faldilla, ni texans que no les deixaran poder treballar bé. 

Calçat: Les sabatilles de dansa, que poden continuar sent les de sempre, tipus les de la imatge.

Mirar bé la talla perquè les hauran de dur amb els mitjons.

Els cabells s’haurien de dur ben recollits.

Primària

En quant a la roba, com que es podran canviar al menjador poden dur el maillot i les malles com sempre, o una samarreta ajustada i uns leggins si ho prefereixen.

Quan faci més fred s’hauran de posar un jersei al damunt del maillot o samarreta que abrigui. 

Calçat:Per Primària, us proposem un model de sabatilles de Jazz que ens proporcionaran una bona subjecció i flexibilitat,més adients i resistents també per treballar damunt de la superfície exterior.

Us deixo un enllaç perquè hi pugueu donar un cop d’ull. Veureu que hi ha diferents models i preus, segons si son de pell o de tela,etc.   

L’important és que aquest calçat tingui les soles partides, per poder treballar els releveés i puntar els peus.

Sansha  Plaça de Tetuan, 19 08010 Barcelona, España. +34 93 488 46 32

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen al gimnàs de l’escola, al porxo. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.