Canguroteca

L’activitat vol afavorir la conciliació de la vida laboral dels pares amb l’horari escolar dels fills i alhora fer que els nens i nenes gaudeixin d’una bona estona abans de començar les classes. Durant aquesta estona podran pintar, dibuixar, llegir contes, fer puzzles… sempre supervistats per personal qualificat.

Com funciona l’activitat?

Hi podeu apuntar els vostres fills de forma regular o puntualment. En el primer cas, caldrà comunicar-ho via email a les coordinadores de l’activitat.

Si necessiteu puntualment aquest servei, el preu per als socis de l’AMPA són 3€ una hora i 1,50€ mitja hora. Per als no socis, el preu de l’hora són 7€ i 4€ mitja hora.

Recordem que el temps mínim que s’haurà d’abonar en cas d’utilitzar aquests serveis és el corresponent a mitja hora.

Els serveis només seran gratuïts quan la junta de l’AFA així ho notifiqui. En cap cas s’acollirà de forma gratuïta els alumnes dels pares que tinguin entrevistes personals amb els tutors, direcció, monitors, etc.

L’AFA ofereix serveis especials de cangur durant la jornada intensiva del mes de juny a preus reduïts.

Recordeu que aquests serveis estan destinats exclusivament a alumnes del centre.

Què s’ha de portar?

El material utilitzat està inclòs a la quota.

Quins dies es realitza?

El servei s’ofereix tots els dies de la setmana des del primer dia de curs.

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen al menjador de l’escola. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.