Canguroteca

L’activitat vol afavorir la conciliació de la vida laboral dels pares amb l’horari escolar dels fills i alhora fer que els nens i nenes gaudeixin d’una bona estona en un espai segur al finalitzar les classes lectives o després de les extraescolars de primera hora. Durant aquest temps podran pintar, dibuixar, llegir contes, fer trencaclosques, jugar amb diferents jocs, mirar pel·lícules… sempre supervisats pels monitors.

Qui porta l’activitat?

La Isabel, la Júlia i l’Esther són les encarregades de vetllar pel bon funcionament de l’activitat, perquè els nens gaudeixin d’aquesta estona després de l’horari lectiu, al mateix temps que fan d’intermediàries entre els pares i l’AFA.

Com funciona l’activitat?

Hi podeu apuntar els vostres fills de forma regular o puntualment. En el primer cas, caldrà comunicar-ho via e-mail a familiesdib@gmail.com

En tot cas, si necessiteu puntualment aquest servei, el preu per als socis de l’AFA són 3€. Per als no socis, el preu de l’hora són 9€

A l’inici de curs podreu comprar tants tiquets com creieu convenient. Quan l’alumne es quedi a acollida/canguroteca haurà d’entregar un tiquet obligatòriament, sinó no podrà fer us del servei. Si a final de curs no els heu fet servir tots se us retornarà l’import corresponent.

Compra de tiquets

  • directament a l’escola al despatx de l’Afa en l’horari de venda: dilluns i divendres de 15.30 a 17.30h.
  • efectuant el pagament de l’import corresponent al nombre de tiquets al compte de l’Afa núm. ES67 2100 0813 6002 0034 8566 i enviant el justificant indicant TIQUETS ACOLLIDA + nom, cognoms i curs de l’alumne/a al correu: familiesdib@gmail.com. En aquest cas, s’entregaran directament a l’alumne si la família ho creu oportú.

Els serveis només seran gratuïts quan un alumne que habitualment faci una extraescolar aquell dia no pugui realitzar l’activitat per algun motiu. En cap cas s’acollirà de forma gratuïta els alumnes dels pares que tinguin entrevistes personals amb els tutors, direcció, monitors, etc.

Durant la Jornada Intensiva del mes de juny el preu serà reduït, excepte pels alumnes que facin activitats extraescolars, que tindran el servei gratuït.

Recordeu que aquests serveis estan destinats exclusivament a alumnes del centre.

Què s’ha de portar?

El servei de cangur disposa de tot el material necessari perquè els nens passin una bona estona: jocs de taula, llibres, trencaclosques, pel·lícules, dibuixos, llapis, etc.

Quins dies es realitza?

El servei s’ofereix tots els dies de la setmana des del primer dia de curs.

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

La persona autoritzada que vingui a recollir l’alumne, haurà de picar al timbre de “consergeria” de la porta principal de l’escola o bé informar a la monitora en el cas que estigui a fora, identificar-se verbalment i demanar pel nen/a. S’hauran d’esperar a la porta a que l’alumne surti. En cas de que la persona habitual que recull el nen no ho pugui fer, s’haurà de surti.

En cas de que la persona habitual que recull el nen no ho pugui fer, s’haurà de presentar aquesta autorització. I si el que es vol és que l’alumne pugui sortir sol de les activitats extraescolars s’haurà de presentar l’autorització al monitor. En cap cas, una trucada telefònica que no sigui al centre, autoritzarà a algú a recollir el nen  d’un altre.

Normes COVID-19

Dins l’espai de cangur, els alumnes estan separats en grups bombolla amb una distància  d’1,5m entre grup i grup. L’ús de la mascareta és obligatori per a tots els nens que facin ús  d’aquest servei, i tenen a disposició gel hidroalcohòlic que es poden posar sempre que ho  necessitin. 

Els pares no poden entrar a l’escola, sinó que hauran d’esperar a que els nens surtin. Si tenen  alguna necessitat de parlar amb els monitors de l’activitat, ho poden comunicar en el mateix  moment de recollida i les monitores sortiran a parlar amb ells.