Ball Modern

L’activitat de ball modern pretén que els infants aprenguin a treballar en equip, aprenent a treballar amb disciplina i professionalitat, aprenent a escoltar i saber encaixar crítiques tant bones com dolentes.
Els alumnes treballen la creativitat i la imaginació, i sobretot, aprenen a saber expressar-se d’una altra manera que no son les paraules, sinó el moviment.

Com funciona l’activitat?

Al començament de cada classe, sempre escalfarem i estirarem per tal de no fer-nos mal. En ocasions seran els infants els que hauran de ser creatius i crear les seves pròpies coreografies tant en grup com en parelles o fins i tot de manera individual.
També faran exercicis per tal de deixar-se portar per la imaginació i improvisar a partir de moviments.

Durant el curs els infants aprenen moltes coreografies que seran mostrades al públic al festival de final de curs. (FESTAFA).

Els nens es recolliran al porxo de l’escola.

Què s’ha de portar?

Pels alumnes han de venir amb roba esportiva per tal de tenir la major comoditat possible, però poden fer servir la roba que tinguin (per exemple, el xandall de l’escola)

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen al gimnàs de l’escola, al porxo. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.