Anglès

L’objectiu és dur a terme activitats en les quals els nens i nenes prenguin contacte i facin ús de la llengua anglesa de la manera més natural possible. Els professors són natius i a l’aula no es parla cap altre idioma.

L’anglès és una activitat extraescolar que ens ofereix l’acadèmia de les Corts i que es desenvolupa dins del recinte escolar.

Com funciona l’activitat?

Es realitzen activitats diverses, tenint en compte les edats i necessitats dels nens/es: jocs,
danses, cançons, titelles, contes, manualitats. Així, mentre els nens/es passen una estona divertida i agradable, educaran al mateix temps l’oïda envers la llengua estrangera i l’aniran utilitzant de manera progressiva, a mesura que s’hi vagin sentin còmodes.

Es classificaran els alumnes per nivell de coneixement d’anglès per poder mantenir els grups més homogenis possible. Els grups seran d’un mínim de 8 alumnes i un màxim de 12 (els petits seran de 6 a 11 alumnes).

Què s’ha de portar?

El material utilitzat està inclòs a la quota.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen on es realitza l’activitat. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.