Anglès

L’objectiu és dur a terme activitats en les quals els nens i nenes prenguin contacte i facin ús de la llengua anglesa de la manera més natural possible. Els professors són natius i a l’aula no es parla cap altre idioma.

L’anglès és una activitat extraescolar que ens ofereix l’acadèmia de les Corts i que es desenvolupa dins del recinte escolar.

Es planteja l’aprenentatge de l’anglès mitjançant el joc, la repetició i la interacció, utilitzant un mètode basat en l’adquisició natural de l’idioma.

IMMERSIÓ A CLASSE: 100% EN ANGLÈS

Com funciona l’activitat?

Es realitzen activitats diverses i amb una finalitat comunicativa, tenint en compte les edats i necessitats dels infants: jocs, danses, cançons, titelles, contes, manualitats, etc.

Així mentre els infants passen una estona divertida i agradable, al mateix temps, educaran l’oïda, consolidaran i ampliaran les estructures i vocabulari de la llengua anglesa.

A mesura que es sentin més còmodes i de manera progressiva, aniran utilitzant més l’anglès i millorant la seva pronunciació.

Es classificaran els alumnes per edat i nivell de coneixement de l’anglès. És per això que a partir de 3r es realitza una prova de nivell als alumnes que s’incorporin nous a l’activitat, per veure quin grup és el més adient.

Els grups de classe seran d’un mínim de 8 alumnes i un màxim de 12, menys a infantil que el màxim és de 10 a P4 i P5 i a les classes de P3 els grups seran d’un mínim de 6 alumnes i un màxim de 8.

Què s’ha de portar?

El material utilitzat està inclòs a la quota.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen on es realitza l’activitat. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.