Acollida

L’activitat vol afavorir la conciliació laboral dels pares amb l’horari escolar dels fills i alhora fer que els nens i nenes gaudeixin d’una bona estona en un espai segur abans de començar les classes.

Qui porta l’activitat?

La Isabel, la Mariona i l’Esther són les encarregades de vetllar pel bon funcionament de l’activitat, perquè els nens gaudeixin d’aquesta estona abans de l’horari lectiu, al mateix temps que fan d’intermediàries entre els pares i l’AFA.

Com funciona l’activitat?

Hi podeu apuntar els vostres fills de forma regular o puntualment. En el primer cas, caldrà comunicar-ho via e-mail a familiesdib@gmail.com

El preu del servei d’acollida és fixe per trimestre independentment dels dies que se’n faci ús.

En tot cas, si necessiteu puntualment aquest servei, el preu per als socis de l’AFA són 3€. Per als no socis, el preu de l’hora són 9€

A l’inici de curs podreu comprar tants tiquets com creieu convenient. Quan l’alumne es quedi a acollida/canguroteca haurà d’entregar un tiquet obligatòriament, sinó no podrà fer us del servei. Si a final de curs no els heu fet servir tots se us retornarà l’import corresponent.

Compra de tiquets

  • directament a l’escola al despatx de l’Afa en l’horari de venda: dilluns i divendres de 15.30 a 17.30h.
  • efectuant el pagament de l’import corresponent al nombre de tiquets al compte de l’Afa núm. ES67 2100 0813 6002 0034 8566 i enviant el justificant indicant TIQUETS ACOLLIDA + nom, cognoms i curs de l’alumne/a al correu: familiesdib@gmail.com. En aquest cas, s’entregaran directament a l’alumne si la família ho creu oportú.

El servei s’ofereix des del primer dia de curs fins a l’últim i l’horari és de les 7:45h i fins les 9h.

En cas de necessitat, els nens podran portar l’esmorzar de casa i menjar-se’l durant aquest temps. (Recordem que queden exclosos els líquids; si tinguessin set, disposem d’aigua a l’escola).

Què s’ha de portar?

El servei d’acollida disposa de tot el material necessari perquè els nens passin una bona estona: jocs de taula, llibres, trencaclosques, pel·lícules, dibuixos, llapis, etc.

Quins dies es realitza?

El servei s’ofereix tots els dies de la setmana.

Normes COVID-19

Dins l’espai d’acollida, els alumnes estan separats en grups bombolla amb una distància d’1,5m entre grup i grup. L’ús de la mascareta és obligatori per a tots els nens que facin ús d’aquest servei, i a l’entrada tenen a disposició gel hidroalcohòlic que s’han de posar abans d’accedir.

Els pares no poden entrar a l’escola, sinó que han de deixar els nens a l’entrada i que ells entrin sols.

Si tenen alguna necessitat de parlar amb els monitors de l’activitat, poden apropar-se a les finestres de l’aula d’acollida (menjador de l’escola).

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.