Extraescolars

Les activitats extraescolars estan disponibles per a tots els alumnes de l’escola i és condició obligatòria fer-se soci de l’AFA per poder-hi participar. Aquí tens tota la informació necessària.

Si vols contactar amb nosaltres sobre algun tema, et deixem el nostre contacte: extraescolarsdib@gmail.com

A quines activitats extraescolars em puc apuntar?

L’AFA de l’escola Duran i Bas ofereix un total de 19 activitats extraescolars per aquest curs 2021-2022. Pots consultar els horaris de totes les activitats. A cadascun dels links hi trobaràs informació sobre els preus, horaris, normativa, etc.

Com es fa el pagament?

Heu de tenir en compte que el pagament dels rebuts de les activitats es farà, en tots els casos, mitjançant domiciliació bancària i en el cas que hi hagi rebuts retornats o  impagats, es deixarà un mes de marge per fer-lo efectiu. Passat aquest temps, es donarà un avís comunicant la baixa del servei

Nota: La comissió bancària per devolució anirà a càrrec dels pares, el preu serà de 9 €.

Autoritzacions

Puc demanar una beca?

Sí. Consulta els terminis i els requisits per sol·licitar la beca en aquest enllaç.

Si no hi ha places suficients?

En el cas que se superi el nombre màxim d’alumnes, se seguirà l’ordre d’inscripció.

Si no hi ha nens suficients?

La realització de qualsevol d’aquestes activitats queda condicionada al número d’alumnes inscrits. Si aquests no arribessin al mínim necessari, l’activitat no es podrà fer.

Em vull donar de baixa

La baixa de l’activitat per al trimestre següent, s’haurà de notificar, com a mínim, quinze dies abans de finalitzar el trimestre en curs. Els pagaments són trimestrals i en cap cas es retornarà l’import del trimestre en curs en cas de baixa.

Si l’alumne no pot assistir a una classe de qualsevol de les activitats en les que estigui inscrit, preguem ho notifiqui al tutor/a o a l’oficina de l’AMPA.

No em puc donar d’alta, què pot passar?

Els alumnes que tinguin pendent de pagament alguna activitat del curs anterior, no es podran inscriure a cap activitat aquest curs mentre no liquidin el deute pendent.

Normativa

Està totalment prohibit entrar a l’escola a portar/buscar els nens amb bicicletes, patins i animals de companyia com gossos o gats. En el cas dels animals, els podreu deixar al pati degudament lligats.