Emprenedoria Tecnològica

Activitat d’aprenentatge basada en projectes on es fomenten i es desenvolupen habilitats d’emprenedoria des d’una base tecnològica. Adreçada als grups de 3r a 6è.

Com funciona l’activitat?

Aquest projecte es desenvoluparà durant l’horari del migdia i inclourà tota una sèrie de reptes en àrees de programació, robòtica, audiovisual i disseny en 3D.  S’introduirà eines digitals per ajudar al procés de creació, alhora que els infants reflexionen i investiguen amb exemples reals, despertant la seva curiositat i l’interès per aprendre.  En tots els projectes es treballen habilitats emprenedores englobades en les 4C (creativitat, pensament crític, comunicació i cooperació). Els projectes tecnològics es treballen seguint una metodologia científica.  Els alumnes col·laboren per definir una hipòtesi i imaginar una solució, potenciant la seva creativitat i dissenyant els seus propis prototips.

Tens més informació aquí

Què s’ha de portar?

El material utilitzat està inclòs a la quota.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen a on es realitza l’activitat. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.

.