Emprenedoria Tecnològica

Activitat d’aprenentatge basada en projectes on es fomenten i es desenvolupen habilitats d’emprenedoria des d’una base tecnològica. Adreçada als grups de 3r a 6è.

Com funciona l’activitat?

Aquest projecte es desenvoluparà durant l’horari del migdia i inclourà tota una sèrie de reptes en àrees de programació, robòtica, audiovisual i disseny en 3D.  S’introduirà eines digitals per ajudar al procés de creació, alhora que els infants reflexionen i investiguen amb exemples reals, despertant la seva curiositat i l’interès per aprendre.  En tots els projectes es treballen habilitats emprenedores englobades en les 4C (creativitat, pensament crític, comunicació i cooperació). Els projectes tecnològics es treballen seguint una metodologia científica.  Els alumnes col·laboren per definir una hipòtesi i imaginar una solució, potenciant la seva creativitat i dissenyant els seus propis prototips.

Tens més informació aquí

Què s’ha de portar?

El material utilitzat està inclòs a la quota.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens i nenes es recullen a la sortida ubicada al C/Vallespir. Si vols que el teu fill/a marxi sol caldrà que autorizis la seva sortida a través de l’APP. En el cas que el vingui a buscar una persona diferent a les autoritzades, caldrà que ho notifiquis a través de familiesdib@gmail.com

.