Circ i Màgia

Aquesta activitat extraescolar dona l’oportunitat als infants de descobrir i gaudir de diferents disciplines del món del circ i la màgia.

A les sessions de circ, aprendrem tècniques bàsiques de malabars, exercicis aeris, acrobàcies, clown, equilibris… Així mateix, a les sessions dedicades a la màgia, a més d’ensenyar-se a fer trucs i jocs senzills amb objectes quotidians, elaborarem el material necessari per a aconseguir convertir-nos en veritables artistes!

Amb tot plegat, l’objectiu final de l’activitat és a més de passar-ho bé, realitzar un espectacle participatiu de final de curs en el qual posarem en escena totes les habilitats apreses.

Així doncs, vols sorprendre els teus familiars, amics i companys i deixar-los bocabadats?… El “truc” és fàcil, però no te’l podem explicar! Vine a descobrir-ho amb els teus propis ulls!!!

Qui porta l’activitat?

L’activitat serà impartida per  Shakespeare & Friends, amb el seu equip de professionals del món del circ i la màgia.

Com funciona l’activitat?

  • L’activitat extraescolar és setmanal, però les disciplines de circ i màgia es realitzen de manera quinzenal. És a dir, cada setmana es du a terme una de les dues disciplines.
  • Aquesta extraescolar s’imparteix els divendres a la tarda.

A la sortida de l’escola (16:30 h) els infants es dirigeixen a l’espai del gimnàs on els professionals de circ i màgia els reben per a començar l’activitat.

Què s’ha de portar?

Els alumnes han de venir amb roba i calçat còmode. Esporàdicament, han de portar alguna manualitat (truc de màgia) elaborat a una sessió anterior per a continuar treballant amb el material.

Quins dies es realitza?

Pots consultar aquí el calendari de l’activitat.

Com es fa la sortida?

Els nens es recullen a on es realitza l’activitat. Si necessites que algú pugui recollir el teu fill/a hauràs de presentar aquesta autorització. Però si el que vols és que el teu fill/a pugui sortir sol de les activitats extraescolars hauràs de presentar l’autorització al monitor.