BLOC

General Duran i Bas, Noticia

El 25 i 26 tanquem el despatx

Benvolgudes famílies,
Us informem que el dimarts 25 i el dimecres 26 de setembre el despatx de l’AMPA romandrà tancat de forma excepcional. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic familiesdib@gmail.com o a través de Facebook, on també hi trobareu  totes les novetats!
Disculpeu les molèsties!

Anuncis
General Duran i Bas, Noticia

Benvingudes, famílies!

Des de l’AMPA us donem la benvinguda a l’escola Duran i Bas i us convidem a formar part d’aquesta associació, perquè vetllar per l’educació i el benestar dels nostres fills i filles és feina de tots.

L’AMPA és una associació de mares i pares d’alumnes que de forma voluntària i altruista hem decidit formar-ne part. Té com a objectiu vetllar per la qualitat de l’educació, col·laborar amb les activitats educatives del centre i fer suggeriments en relació al seu funcionament.

Pots participar-hi de forma regular, formant part d’alguna comissió i assistint a les reunions i assamblees; o bé puntualment, donant suport a alguna activitat o projecte.

L’accés a les comissions i grups de treball és obert a qualsevol soci de l’AMPA i malgrat sigui voluntari, si es que es requereix un cert compromís al llarg de tot el curs per garantir el funcionament dels serveis.

Anima’t a participar!

Fem escola entre tots!

General Duran i Bas

SUBVENCIONS A INFANTS I ADOLESCENTS ENTRE 6 I 17 ANYS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR

El dia 18 de setembre es publicaran le bases de les subvencions a infants i adolescents entre 6 i 17 anys per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar.

La nostra entitat està homologada i tots els socis que compliu els següents requisits podeu fer la sol·licitud de la subvenció:

– Els infants han d’estar preinscrits en una activitatesportiva que es practiqui en una entitat homologada per l’IBE.

– Que siguin integrants d’unitats familiars amb un nivell de renda personal disponible, per membre de la unitat familiar, igual o inferior a 9.000,00€ anuals.

– Que la unitat familiar estigui empadronada i resideixia Barcelona. Excepte en el cas de necessitatsespecials, tot i no estar empadronats a Barcelona,hauran d’estar escolaritzats a la ciutat.

– Els infants han de tenir entre 6 i 17 anys (o iniciar el primer curs de primària) en el moment de la sol·licitud. En cas de discapacitat intel·lectual l’edats’amplia fins als 19 anys.

En el moment de la publicació de les bases definitives(previsiblement el dia 18 de setembre) s’iniciarà el períodeper presentar la sol·licitud, que serà del 19 de setembre a l’11 d’octubre del 2019, ambdós inclosos.

Recordeu que teniu a la vostra disposició al despatx de l’AFA elsformularis per fer la sol·licitud que posteriorment haureude portar a l’OAC demanant cita prèvia. Tota sol·licitudha d’estar segellada per l’AFA.

A continuació adjuntemels formularis amb les referències de les activitats i bases de la subvenció.

General Duran i Bas

Benvingudes de nou a l’escola!

Hola famílies!
Benvingudes de nou a l’escola! Tot a punt pel dia 12?
Nosaltres ja ho tenim gairebé tot enllestit: els lots de llibres, el material, les extraescolars, etc.
En breu us informarem del dia que començaran les diferents activitats i d’altres qüestions que puguin ser del vostre interés.
De moment, per anar obrint boca, us deixem un vídeo de la FESTAFA del passat mes de juny!

Que tingueu un bon curs!

General Duran i Bas, Noticia

Venda de Llibres de Text Curs 19/20

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que la venda de llibres de text per al curs vinent es farà els dies 2, 3 i 4 de juliol a l’escola de 16:30 a 18:30h. El preu dels llibres amb descompte per als socis de l’AFA és:
P3, P4 i P5: 42€
1r i 2n: 85€

El pagament només es podrà fer en efectiu.
Moltes gràcies!

General Duran i Bas, Noticia

Col·laboració per al Reciclatge de Llibres

Benvolgudes famílies, el curs escolar ha acabat però la feina a l’AFA no s’atura.
El que ens ocuparà durant el mes de juliol i la primera semana de setembre és el programa de Reciclatge de Llibres, que com bé sabeu requereix moltíssimes hores de dedicació. És per això que volem demanar la col·laboració de les famílies. Ens aniria molt bé tenir reforços les setmanes del 8 i 15 de juliol i la del 2 de setembre. El punt de trobada serà a l’aula d’anglès, a la segona planta, i l’horari de 16h a 20h.


Els que tingueu disponibilitat, siusplau, feu-nos-ho saber a través del correu habitual familiesdib@gmail.com

Moltes gràcies!

Fem Família, Noticia

A la voreta del foc

Benvolgudes famílies,

S’acosta el final de curs i, com a cloenda d’aquest, us convidem a tots “A la voreta del foc”!

Us proposem una trobada entre nosaltres, informal, propera i participativa, en la que ens agradaria conèixer les vostres impressions sobre les xerrades que s’han fet aquest curs i comentar-vos sobre el que estem treballant per l’any vinent. Sobretot volem que tingueu
l’oportunitat de parlar i comentar els temes i propostes que us agradaria que es tractessin o es fessin a la nostra escola des de la comissió del Fem Família.

Foto de Mr Seb – CC BY-ND 2.0

Ens trobarem dijous 6 de juny a les 16:45h a l’escola, on podrem prendre un cafetó ofert per Veritas i uns dolços oferts per Ferrero per començar a fer caliu. Està previst que la trobada acabi, com a màxim, a les 18.30h. Com sempre, hi haurà servei de canguroteca (gratuït per als socis de l’AFA)

Com ja sabeu l’aforament és limitat, per ajudar-nos a gestionar l’espai, cal que ens envieu un email confirmant la vostra assistència, amb el nom dels vostres fills i el curs que fan, a femfamilia@outlook.com

Veniu a dir la vostra. Us hi esperem!!!

AFA DIB – Fem Família

General Duran i Bas, Noticia

Concert Final de Curs!

Hola famílies!

Us recordem que el dissabte 1 de juny tindrà lloc el concert dels alumnes de l’extraescolar de música. Podeu comprar les vostres entrades al despatx de l’AFA en l’horari habitual fins al 23 de maig. És imprescindible presentar l’entrada per accedir a l’Auditori. Les entrades són numerades i l’aforament és limitat.


Preu: 5,00€ (menors de 3 anys gratuït, sense seient)
Alumnes que participen: Gratuït.

Les famílies que assisteixen als dos concerts només requereixen una entrada per persona.

Teniu més informació aquí.

General Duran i Bas, Noticia

Cinema al pati el 31 de Maig

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, l’escola organitza, en col·laboració amb l’AFA, una nova sessió de ‘Cinema al Pati’ el proper divendres 31 de maig. Serà una sessió de cinema familiar on els protagonistes no parlen però sí s’expressen.

Abans, podreu participar en les diferents activitats complementàries que us hem preparat i a més del servei de crispetes, enguany com a novetat, hi haurà una foodtruck d’hamburgueses instal·lada al pati des de les 20.00h. 

Per motius organitzatius, ens aniria bé que confirmeu assistència a través de l’APP de l’AFA abans del 27 de maig. Si algú encara no la té instal·lada, pot passar pel despatx en l’horari habitual. 

Us hi esperem a tots i totes!
AFA DIB

General Duran i Bas, Noticia

Reunió Informativa Activitat de Música

Benvolgudes Famílies,

us recordem que les renovacions i inscripcions a l’activitat de música del migdia estaran obertes fins el 23 de Maig inclòs. La reunió informativa és aquesta tarda, 14 de Maig, a les 17:00h a l’aula de 2n A. La canguroteca serà gratuïta per aquells socis que la necessiteu.

Des d’aquest enllanç podreu accedir al formulari per a la inscripció on line de l’extraescolar de música. https://forms.gle/Z9mAy9LNG3ia8uae6

Des d’aquí podeu descarregar el full per a la domiciliació bancària.