BLOC

General Duran i Bas, Noticia

El 25 i 26 tanquem el despatx

Benvolgudes famílies,
Us informem que el dimarts 25 i el dimecres 26 de setembre el despatx de l’AMPA romandrà tancat de forma excepcional. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic familiesdib@gmail.com o a través de Facebook, on també hi trobareu  totes les novetats!
Disculpeu les molèsties!

Anuncis
General Duran i Bas, Noticia

Benvingudes, famílies!

Des de l’AMPA us donem la benvinguda a l’escola Duran i Bas i us convidem a formar part d’aquesta associació, perquè vetllar per l’educació i el benestar dels nostres fills i filles és feina de tots.

L’AMPA és una associació de mares i pares d’alumnes que de forma voluntària i altruista hem decidit formar-ne part. Té com a objectiu vetllar per la qualitat de l’educació, col·laborar amb les activitats educatives del centre i fer suggeriments en relació al seu funcionament.

Pots participar-hi de forma regular, formant part d’alguna comissió i assistint a les reunions i assamblees; o bé puntualment, donant suport a alguna activitat o projecte.

L’accés a les comissions i grups de treball és obert a qualsevol soci de l’AMPA i malgrat sigui voluntari, si es que es requereix un cert compromís al llarg de tot el curs per garantir el funcionament dels serveis.

Anima’t a participar!

Fem escola entre tots!

General Duran i Bas, Noticia

Concert Final de Curs!

Hola famílies!

Us recordem que el dissabte 1 de juny tindrà lloc el concert dels alumnes de l’extraescolar de música. Podeu comprar les vostres entrades al despatx de l’AFA en l’horari habitual fins al 23 de maig. És imprescindible presentar l’entrada per accedir a l’Auditori. Les entrades són numerades i l’aforament és limitat.


Preu: 5,00€ (menors de 3 anys gratuït, sense seient)
Alumnes que participen: Gratuït.

Les famílies que assisteixen als dos concerts només requereixen una entrada per persona.

Teniu més informació aquí.

General Duran i Bas, Noticia

Cinema al pati el 31 de Maig

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, l’escola organitza, en col·laboració amb l’AFA, una nova sessió de ‘Cinema al Pati’ el proper divendres 31 de maig. Serà una sessió de cinema familiar on els protagonistes no parlen però sí s’expressen.

Abans, podreu participar en les diferents activitats complementàries que us hem preparat i a més del servei de crispetes, enguany com a novetat, hi haurà una foodtruck d’hamburgueses instal·lada al pati des de les 20.00h. 

Per motius organitzatius, ens aniria bé que confirmeu assistència a través de l’APP de l’AFA abans del 27 de maig. Si algú encara no la té instal·lada, pot passar pel despatx en l’horari habitual. 

Us hi esperem a tots i totes!
AFA DIB

General Duran i Bas, Noticia

Reunió Informativa Activitat de Música

Benvolgudes Famílies,

us recordem que les renovacions i inscripcions a l’activitat de música del migdia estaran obertes fins el 23 de Maig inclòs. La reunió informativa és aquesta tarda, 14 de Maig, a les 17:00h a l’aula de 2n A. La canguroteca serà gratuïta per aquells socis que la necessiteu.

Des d’aquest enllanç podreu accedir al formulari per a la inscripció on line de l’extraescolar de música. https://forms.gle/Z9mAy9LNG3ia8uae6

Des d’aquí podeu descarregar el full per a la domiciliació bancària.

General Duran i Bas, Noticia

Preparació Decorats FESTAFA

Hola famílies!

Com ja us vam avançar abans de Setmana Santa, ens aniria molt bé comptar amb la vostra col·laboració de cara a les exhibicions de les activitats extraescolars previstes pel dissabte 15 de juny al matí. Com ja sabeu, es tradició a la nostra escola engalanar els gimnàs i el pati per a l’ocasió, però fer els decorats amb cara i ulls requereix d’un temps i un esforç que convindria repartir amb les famílies implicades, com fan en molts centres.

Hem organitzat els torns en funció de les activitats. Així, la cosa quedaria repartida de la següent manera:

  • Les famílies de Dansa, Fem l’Indi, Fem Comediants, Ball Modern i Judo ens repartirem entre els caps de setmana del 4 i 11 de maig (divendres a partir de les 18.30h i fins les 21h; i dissabtes al matí, de 10h a 13h)
  • Les famílies de Patinatge ens dividirem entre els caps de setmana del 18 i 25 de maig i el dissabte 1 de juny (divendres a partir de les 18.30h i fins les 21h: i dissabtes al matí, de 10h a 13h)

No és necessari que hi siguem sempre tots, però almenys un representant de cada família un o dos dies. El punt de trobada serà el menjador de l’escola o l’entrada d’infantil.

Els voluntaris, si us plau, feu-nos arribar un correu a familiesdib@gmail.com indicant el dia o dies que vindreu.

Moltes gràcies!

AFA DIB

General Duran i Bas, Noticia

Classes d’anglès per a adults

OFERTA ESPECIAL PER A LES FAMÍLIES SÒCIES DE L’AFA DEL DURAN I BAS.

  • Aquestes classes estan adreçades als pares/mares dels alumnes i es faran a les instal·lacions de l’acadèmia d’Anglès.
  • Es treballa en grups d’un mínim de 5 i un màxim de 8 alumnes per classe.
  • Les classes seran d’una hora i mitja de durada, un cop per setmana. Són classes de conversa adreçades a persones que tinguin un nivell mínim de pre-intermig.
  • Abans d’inscriure’s és necessari fer una prova de nivell, per poder fer grups homogenis.
  • El preu trimestral per cada alumne és de 130€. Aquest preu ja inclou tot el material.
  • Aquestes classes es faran de 18:15h a 19:45h o de 19:15h a 20:45h depenent del dia.

Per qualsevol pregunta, dubte o aclariment, podeu contactar directament amb l’Acadèmia d’anglès.

General Duran i Bas, Noticia

Roses Solidàries

Benvolgudes famílies!

S’acosta la Diada de Sant Jordi, i des de l’AFA pensem que és una bona ocasió per aportar de nou el nostre gra de sorra a les causes solidàries.

Com podeu fer les vostres aportacions? Doncs comprant les roses solidàries que posarem a la venda el mateix dia 23 en dues franges horàries: al matí, de 8:30 a 9:30 i a la tarda, a partir de les 16:30h. 

Rosessolidaries.cat fa més de 28 anys que col·labora amb multitud d’associacions i ONG’s mitjançant diferents fórmules d’ajuda, entre elles la venda de roses de Sant Jordi.

Casal dels Infants, AVAN, Adama o EnTàndem són algunes de les associacions que es financien gràcies a les roses solidàries. Trobareu tota la informació a la seva pàgina web.

No et quedis sense la teva Rosa solidària!

Feliç Sant Jordi!

AFA DIB