Noticia, PORTADA

Protocol COVID-19 de l’AFA Duran i Bas

Darrera actualització: 18/09/2020

1. Ús de mascaretes i mesures d’higiene a les extraescolars

 • Les mascaretes seran obligatòries a partir dels 6 anys (Primària) en aquelles activitats que es facin en espais interiors i en les exteriors que no es pugui respectar la distància de seguretat d’un metre i mig, exceptuant les esportives.
 • Tots els monitors hauran de portar mascareta i tenir a la seva disposició gel hidroalcohòlic per poder subministrar als alumnes abans i després de cada activitat. L’AFA el proporcionarà només al personal contractat. Les empreses externes l’hauran de facilitar al seus monitors.
 • El material necessari i l’espai utilitzat serà desinfectat en finalitzar cada classe.

2. Com s’actuarà quan hi hagi un positiu en una extraescolar?

 • Quan es detecti un positiu en un grup, tots els alumnes hauran de quedar-se a casa durant 14 dies de forma preventiva i les classes s’oferiran online en la mesura del possible.
 • Pel que fa als monitors, també seria recomanable, però en tot cas, l’última paraula la tindrà sempre el seu metge de capçalera.
 • En el cas dels serveis d’acollida matinal i canguroteca, se seguirà el mateix protocol que al menjador respectant els grups bombolla.
 • Us recordem que la inscripció a les activitats extraescolars és decisió de les famílies sota la seva total responsabilitat i així ha de constar a la declaració que us farem arribar a través de l’APP abans de començar les extraescolars.

3. Acollida matinal i canguroteca

 • Els dos serveis s’oferiran seguint les indicacions que es detallen al Pla d’organització del centre que ens ha fet arribar l’escola.
 • Pel que fa a l’acollida del matí, un monitor s’encarregarà de prendre la temperatura a tots els alumnes abans d’entrar per la porta d’infantil.
 • A la tarda, els nens i nenes s’entregaran a través de la porta principal del pati.
 • Els dies de pluja o ventades, us preguem, si us plau, que en la mesura del possible vingueu a recollir els nens i nenes de forma puntual a les 16:15h o 16:30h per evitar aglomeracions al menjador i el col·lapse del servei.
 • El pagament per l’ús puntual del servei es farà a finals de cada mes a través de transferència d’acord amb el control que portarà la responsable i prèvia notificació per correu electrònic. En cap cas es podrà pagar en efectiu ni utilitzar els tiquets habituals.

4. Atenció a les famílies

 • El despatx de l’AFA romandrà obert per atendre només els casos que no es puguin resoldre online i caldrà demanar cita prèvia abans.
 • L’accès al despatx es farà única i exclusivament a través de la finestra que dóna al pati, a la zona dels vestidors. Una finestra que convertirem en guixeta mentre duri aquesta situació excepcional seguint les indicacions del Departament d’Ensenyament i de l’escola per reduir al màxim l’entrada i sortida de les famílies a l’interior del centre.
 • Per a qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’APP de l’AFA, la web o escrivint un correu a ​familiesdib@gmail.com​. Ja heu pogut comprovar aquests darrers mesos que la tecnologia ens permet fer tots els tràmits online.
 • Pel que fa a l’equipament escolar, tant a la web com a l’APP tindreu a la vostra disposició un catàleg amb les diferents talles i preus. Per adquirir el material, haureu de fer una transferència al compte habitual de l’AFA ES67 2100 0813 6002 0034 8566 i enviar-nos un correu electrònic detallant la comanda amb el justificant bancari adjunt. Un cop rebem la transferència, ens encarregarem de deixar el material a l’aula corresponent perquè els alumnes se’l puguin endur a casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.