Fem Família, Noticia

Segona xerrada de Fem Família!

Benvolgudes famílies,

Des del Fem Família volem agrair la vostra participació en l’enquesta que us vam fer arribar fa unes setmanes. Ens aporta dades interessants sobre els temes que més interessen a les famílies i ens dóna idees per a futures xerrades. Aquí podeu trobar la informació recollida.

Precisament en base a aquests resultats hem treballat per oferir-vos el tema de la xerrada del 2n trimestre. Preneu nota a les vostres agendes perquè el proper dimarts 9 d’abril farem la xerrada Assetjament escolar (bullying): prevenció, sensibilització, detecció.

Serà a càrrec de Raquel Cirera, fundadora i directora de l’Associació Infanto Juvenil Raquel Cirera i Eva Benito Pérez, psicòloga col.legiada amb àmplia experiència en temes d’assetjament infantil i juvenil. També comptarem amb la presència d’un representant de la Guàrdia Urbana per complementar la xerrada.

Considerem aquest tema de gran interès tant per a famílies d’infantil com de primària. Aprendrem tots junts què és l’assetjament i què no, què podem fer des de les famílies per prevenir-lo i què fer si mai ens trobem en el cas que el nostr@ fill@ és víctima o assetjador.

Big Bully - by Ken Douglas - CC-BY-NC-ND

Ens trobarem a les 16:45h a la Biblioteca de l’escola, on podreu prendre un cafetó gentilesa de Veritas i uns bombons gentilesa de Ferrero per començar en plena forma la xerrada. Està previst que acabi a les 18.30h i, com de costum, hi haurà servei de canguroteca (gratuït per als socis de l’AFA)

Com sempre, per ajudar-nos a gestionar l’espai, cal que ens envieu un email confirmant la vostra assistència, amb el nom dels vostres fills i el curs que fan, a femfamilia@outlook.com

Us animem a venir!!!

AFA DIB – Fem Família