Fem Família, General Duran i Bas, Noticia

Xerrada: Estratègies de comunicació familiar

Benvolgudes famílies,

Tal i com us vam avançar, ja tenim organitzada la primera xerrada per aquest curs del Fem Família i com a tema hem escollit Estratègies de comunicació familiar !

Sentiu que els vostres fills i vosaltres parleu llenguatges diferents?

Hem escollit com tema de primera xerrada: Estratègies de comunicació familiar

De vegades, pares i mares tenim la sensació de que, per molt que repetim les coses, els nostres fills i filles sembla que no ens escoltin. Altres vegades, ens costa aconseguir que parlin del que els ha passat a l’escola o del que els preocupa. Aquesta xerrada convida a repensar les estratègies de comunicació familiar i abordar les normes de la llar de manera que tots els membres de la família se sentin escoltats i respectats.

Dra Beatriz San Román, Doctora en Psicología Social

La ponent és una coneguda del Fem Família, la Dra Beatriz San Román, Doctora en Psicología Social i coordinadora del servei d’atenció a famílies del Centre AFIN, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Està especialitzada en diversitat familiar, adopció, acollida, reproducció assistida i relacions familiars.

xerrada-data

Ens trobarem a les 17h a la Biblioteca de l’escola, on podrem prendre un cafetó gentilesa de Veritas i uns bombons gentilesa de Ferrero, per començar en plena forma la xerrada. Està previst que acabi a les 18h30 i, com de costum, hi haurà servei d’acollida (gratuït per als socis de l’Ampa).

Us recordem que l’aforament és limitat, per això si hi esteu interessants, cal que ens envieu un email confirmant la vostra assistència, amb el nom dels vostres fills i el curs que fan a: femfamilia@outlook.com

Us hi esperem!!!

Moltes gràcies!

Amb la col·laboració de ajuntament
Districte de Les Corts

veritasferrero